Slide thumbnailNetvejen logo Hjemmeside og grafisk. Hjemmesider. Priser

Responsive hjemmesider

TILPASSET DIG OG ALLE DINE BESØGENDE

En god hjemmeside er dit ansigt udadtil. Selv om det ikke altid er logisk, så betyder det ved første øjekast mere end dit kvalitetsprodukt eller kvalitetsarbejde.

Icon Price

Responsive hjemmesider

Få en fuldt færdig, individuelt tilpasset og funktionsdygtig hjemmeside til 5.000,- kr.

Du får:
 • Design af forside / landingsside og undersider
 • Opsætning af hjemmesiden i WordPress CMS
 • Opdatering med dit indhold af tekst, billeder og video
 • Forberedelse af SEO
 • Vejledning i SEO optimering af tekster og indhold
 • Overflytning af det færdige hjemmesidedesign på dit domæne
 • 1 times personlig undervisning i brug af WordPress målrettet din hjemmeside
 • Ønsker du elementer som kontaktformular, billedgalleri, link til sociale medier er detogså inkluderet
Mere specielle elementer som kan tilkøbes:
 • Flere sprog på hjemmesiden
 • Prisberegner
 • Webshop
 • Tekstskrivning
 • Udvidet SEO optimering
 • Billedbehandling
 • m.m.

Har du brug for noget andet eller noget mere, så kig på den detaljerede prisoversigt her

Vil du vide mere om processen og vores samarbejde, så er der flere detaljer her

 

Icon responsiv hjemmesidedesign

 

Responsive hjemmesidedesign

At hjemmesider har et responsive design betyder, at hjemmesiderne automatisk tilpasser sig til den platform den bliver vist på. På den måde opnår du optimal brugervenlighed, uanset om siden vises på en smart phone, tablet eller computer.

Platforme

Desuden er siden også tilpasset, så den vises uden problemer på Apples platforme, på Microsoft eller andre platforme. Det samme gælder uanset hvilken browser du bruger.

Opdateringer

Et responsive layout er desuden nemmere at vedligeholde, da du kun skal opdatere én gang, og sikrer, at det er nemt at finde den relevante information.

Icon WordPress

WordPress CMS

Vi laver hjemmesider i det uden sammenligning mest brugte og velafprøvede CMS (Content Management System / hjemmesidesystem) i verden. WordPress.

WordPress bruges af over 30% af alle hjemmesider. Det er en markedsandel på 60% af alle hjemmesider, som anvender et CMS. (Kilde: W3 Techs).

WordPress er en Open Source platform, som udviklere over hele verden bidrager til, med både design og funktionalitet. Derfor er mulighederne med WordPress nærmest uendelige.

Vi lærer dig at bruge WordPress CMS

Et CMS udmærker sig ved i princippet, at give dig mulighed for at vedligeholde din hjemmeside uden kundskaber i programmering. Som en del af vores arbejde med din hjemmeside giver vi dig en basisinstruktion i WordPress, så du føler dig tryk ved din hjemmeside. Naturligvis tilbyder vi altid at hjælpe dig med at holde hjemmesiden opdateret.

 

Icon SEO

SEO – Søgemaskineoptimering

Hvis din hjemmeside skal være en del af dit marketingværktøj, så er der ingen vej uden om SEO.

Få et forspring

Google og andre søgemaskiner finder og placerer hjemmesider efter en lang række faktorer, som de faktisk kun selv kender. Der findes dog nogen faktorer, som med sikkerhed kan forbedre din synlighed på søgemaskiner, hvis du investerer tiden til at optimere dem. På den måde kan du få et forspring i forhold til dine konkurrenter online, som ikke bruger tid på SEO.

Vi leverer værktøjet

Alle vores hjemmesider er som standard optimeret med et værktøj, som kan hjælpe med SEO. Vi giver desuden også gode råd om SEO.

Icon important elements

Vigtige elementer at overveje

Før vi går igang med at lave din hjemmeside, så er det altid en god ide at bruge lidt tid på at overveje hvad du gerne vil formidle og informere om på din hjemmeside.

Det er let at blive meget ambitiøs, og ønske dig alt det du ser på andre hjemmesider, men oftest handler det faktisk mere om at begrænse dig til det du har brug for.

Vær præcis

En hjemmeside, som kort og godt indeholder det nødvendige, giver dine besøgende en meget bedre brugervenlighed. Det bliver lettere at finde rundt på siden og finde det væsentlige. Det sikrer dig en højere grad af gennemslagskraft i forhold til dit indhold og ønske med siden. Desuden bliver siden meget lettere, og dermed billigere, at vedligeholde og holde opdateret.

Vi lytter naturligvis til dine ønsker, men kommer også gerne med gode råd. Det er en del af processen mod en ny hjemmeside hos Netvejen.

Husk også at gode billeder ofte siger mere en mange velvalgte ord. Har du et længere budskab, så kan en video være en god ide.

Icon web hosting

Domæne og webhotel

Har du allerede et domæne? Godt hvis du har, for så har du allerede tænkt på hvordan du vil kendes på internettet.

Hvis du ikke har sikret dig et domæne, så kan du let gøre det. Vi hjælper naturligvis gerne gemmen alt det praktiske.

Hvad er et domæne?

Et navn på internettet består af et unikt navn, som knytter sig til dig og din virksomhed, klub eller lignende. Navnet er efterfulgt af et punktum og et top level domain name (TLD). I Danmark er det normalt, at bruge TLD .dk, men der findes en uendelig række af andre muligheder, hvoraf de mest almindelige er .com, .org, .eu, .biz osv. Er din hjemmeside dansk og henvender sig mest til danskere, så vælg .dk. Har du en hjemmeside, som henvender sig til kunder uden for Danmark, så kan du overveje andre muligheder. Uanset hvad du vælger, så kan din hjemmeside som udgangspunkt ses i hele verden. World Wide Web...

Processen at lave en hjemmeside - og vores samarbejde

Number banner 01

I første fase finder vi sammen ud af, hvilken hjemmeside du har behov for.

Hvem der er dine brugere og modtagere af hjemmesidens information.

Det er også vigtigt hvilken øvrig kommunikation på trykte – eller sociale medier hjemmesiden skal understøtte.

Naturligvis en overvejelse af det overordnede indehold af information, præsentation, salg osv.

I forlængelse af det, vil det være naturligt at tale om struktur, farveskema, tekststruktur, billeder, video og logo.

Number banner 02

Når vi er enige om fase 1, så går vi et skridt dybere, og taler om det materiale i form af tekst, billeder, video, logo m.m. som hjemmesiden skal indeholde.

Desuden om hvor hjemmesiden skal placeres og hvordan den fremadrettet skal vedligeholdes.

Vi tegner en mere detaljeret struktur for hjemmesidens sider og links.

Overvejelser om SEO (søgemaskineoptimering) og fordelingen af tekster og øvrigt indhold.

Number banner 03

Vi udarbejder en designmodel på baggrund af de informationer vi har fået fra dig.

Du får et link, så du kan følge med. Designmodellen er først færdig, når du er enig i, at det er sådan hjemmesiden skal se du.

Vi har nu en klar struktur for hjemmesiden og det design og udtryk siden skal have. Når du er tilfreds går vi videre til produktionsfasen.

Number banner 04

Vi begynder nu den endelige produktion af hjemmesiden, der stadig findes på vores server så du løbende kan følge med.

Her indsætter vi alt det indhold, vi sammen har besluttet hjemmesiden skal indeholde. Du kan selvfølgelig komme med input undervejs, hvis du har gjort dig overvejelser om ændringer efterhånden som du ser siden tage form.

Vi sørger for at hjemmesiden er optimeret, så f.eks. hastigheden på siden bliver bedst mulig.

Number banner 05

Inden lanceringen af den færdige hjemmeside, tester vi sammen de valgte funktioner, og sikrer at den valgte tekniske løsning samt layout lever op til dine forventninger.

Når alt er klart flytter vi siden til din server og du er online

Hvis du ønsker det, så giver vi undervisning i at bruge CMS på din nye hjemmeside, så du evt. selv kan vedligeholde den i fremtiden.

Number banner 06

En ny og frisk hjemmeside er som regel kun et øjebliksbillede. I de fleste tilfælde vil der med tiden opstå et behov for, at opdatere hjemmesiden.

Med WordPress som CEO giver vi dig den mulighed, at du selv kan gøre det.

Mange af vores kunder vælger dog, at overlade det til os. Det er nemt og enkelt.

Opdateringer kan være store eller små og komme ofte eller sjældent. Derfor tilbyder vi at gøre det til en speciel lav timepris, der kan brydes ned i kvarter, så du ikke betaler mere end du behøver.